Thënie

June 3, 2020 | 8:00

THËNIE / E vërteta

“E vërteta është rrallë e pastër dhe kurrë e thjeshtë”.

Oscar Wilde

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top