FB

April 15, 2022 | 7:00

THËNIE / “Emocionet nuk janë luks, por një mjet ndërthurës ndihme në betejën e jetesës.”

“Emocionet nuk janë luks, por një mjet ndërthurës ndihme në betejën e jetesës.”

Antonio R. Damasio

 

00

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top