Thënie

August 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Është e ndaluar të japësh këshilla, kur…

“Është e ndaluar të japësh këshilla, kur njerëzit nuk jua kërkojnë!”.

Edoardo de Filippo, shkrimtar italian

ed

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top