Thënie

February 5, 2021 | 8:00

THËNIE / Është shumë e lehtë të thuash “Unë të pranoj ashtu siç je” ose “Nuk më interesojnë të metat e tua…

Është shumë e lehtë të thuash “Unë të pranoj ashtu siç je” ose “Nuk më interesojnë të metat e tua.” Por kur bëhet fjalë për respektimin e lirisë së zgjedhjes, gjërat ndryshojnë. Sidomos kur ajo zgjedhje është pikërisht për t’i dhënë fund marrëdhënies, kishte më shumë për të bërë! Askush nuk dëshiron që ajo të përfundojë, por askush nuk e ka atë të drejtë.

Amar Erich Fromm

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top