Thënie

January 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Fokusohu tek e tashmja!

“Mos qaj për të shkuarën, mos ëndërro për të ardhmen, përqendro mendjen tek e tashmja”. Buda

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top