Thënie

June 6, 2020 | 8:00

THËNIE / Formula e lumturisë

“Më në fund e kisha zbuluar formulën që i nevojitet çdo njeriu për të qenë i lumtur: Mjafton të kesh pranë atë që do”.

Orhan Pamuk

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top