Thënie

September 1, 2020 | 8:00

THËNIE / Frika dhe paragjykimet e vjetra

Për sa kohë që nuk e çlirojmë veten nga frika dhe paragjykimet e vjetra, nuk do të lëmë hapësirë për të bërë diçka të re në jetën tonë.

Otto Scharmer, autor, lektor në Institutin e Teknologjisë në Massachusetts

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top