FB

January 7, 2022 | 8:00

THËNIE / Frika është mekanizmi më i fuqishëm i mbijetesës që ka qenia njerëzore. Ajo na vendos në gjendje alarmi përballë një kërcënimi, në mënyrë që të reagojmë, që të mbijetojmë

Frika është mekanizmi më i fuqishëm i mbijetesës që ka qenia njerëzore. Është e tillë për një arsye: na vendos në gjendje alarmi përballë një kërcënimi, në mënyrë që të reagojmë, që të mbijetojmë.

 

01

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top