FB

August 30, 2021 | 8:00

THËNIE / Gjëja më e guximshme që kam bërë, ka qenë të qëndroja gjallë çdo ditë!

Gjëja më e guximshme që kam bërë, ka qenë të qëndroja gjallë çdo ditë!

 

Vilma Dule, e mbijetuar nga dhuna

1#cdoditeeshte8marsi #nomakeup #nofilter #noexcuses #stopviolenceagainstwomen

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top