FB

May 27, 2022 | 7:00

THËNIE / Gjërat që nuk i blejnë dot paratë

GJËRAT QË NUK I BLEJNË DOT PARATË:

  1. MËNYRAT
  2. MORALIN
  3. RESPEKTIN
  4. KARAKTERIN
  5. TË QENIT NË NJË MENDJE
  6. BESIMIN
  7. DURIMIN
  8. KLASIN
  9. INTEGRITETIT
  10. DASHURINË

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top