FB

September 7, 2021 | 8:00

THËNIE / Gjyshërit janë ato copa të çmuara të bukës të mbetura në tryezën e jetës sonë të cilat ende mund të na ushqejnë ‘aromën e kujtesës’

Gjyshërit dhe të moshuarit nuk i ka lënë pas jeta, si pjesësa që duhen hedhur. Ato janë ato copa të çmuara të bukës të mbetura në tryezën e jetës sonë, të cilat ende mund të na ushqejnë me një aromë që kemi humbur, ‘aromën e kujtesës’.

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top