FB

May 18, 2022 | 7:00

THËNIE / Investimi më i mirë që një shoqëri mund të bëjë është te gratë shtatzëna dhe pesë vitet e para të një fëmije…!

Efekti i shkollës, në moshën 5 ose 6 vjeç, fillon vonë. Ndryshime të mëdha tashmë janë bërë në tru. Investimi më i mirë për prindërit është shtatzënia dhe pesë vitet e para. Përfshirja e prindërve me fëmijën është shumë e rëndësishme. Përveç dashurisë dhe butësisë, ata duhet t’u japin atyre stimuj pozitivë. Të kuptojnë se çfarë do të thotë të mësuarit e duhur për fëmijët e tyre. Të mësuarit i sjell kënaqësi njeriut. Nuk është rastësi që kur mësojmë diçka të re ndjejmë kënaqësi. Këtë e dinte edhe Platoni.
 Investimi më i mirë që një shoqëri mund të bëjë është te gratë shtatzëna dhe pesë vitet e para të një fëmije…!

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top