Thënie

June 9, 2020 | 8:00

THËNIE / Jeta

“Jeta është shumë e çmuar për ta çuar dëm duke realizuar ëndrrat e të tjerëve”.

Oscar Wilde

23

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top