Thënie

September 10, 2020 | 8:00

THËNIE / Jeta, njerëzit, njohjet…

“Duhet një minutë për të dalluar një person të veçantë, një orë për ta vlerësuar, një ditë për ta dashur, një jetë për ta harruar”.

Çarli Çaplin

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top