FB

April 25, 2022 | 7:00

THËNIE / Ji i sjellshëm me të gjithë, por hape zemrën vetëm me pak prej tyre!

“Ji i sjellshëm me të gjithë, por hape zemrën vetëm me pak prej tyre.”

Thomas Jefferson, presidenti i tretë i SHBA

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top