FB

May 25, 2022 | 7:00

THËNIE / Katër gjëra që nënat duan nga fëmijët e tyre që paratë nuk mund t’i blejnë kurrë… Një vizitë, një përqafim, një telefonatë dhe fjalët “Të dua, nënë”.

Katër gjëra që nënat duan nga fëmijët e tyre që paratë nuk mund t’i blejnë kurrë… Një vizitë, një përqafim, një telefonatë dhe fjalët “Të dua, nënë”.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top