FB

February 17, 2024 | 6:00

THËNIE / Kur linde, qaje dhe të gjithë rreth teje buzëqeshnin. Jetoje jetën tënde në mënyrë që kur të vdesësh, të jesh i vetmi që buzëqesh dhe të gjithë rreth teje të qajnë

Kur linde, qaje dhe të gjithë rreth teje buzëqeshnin. Jetoje jetën tënde në mënyrë që kur të vdesësh, të jesh i vetmi që buzëqesh dhe të gjithë rreth teje të qajnë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top