Thënie

October 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Lëre besimin tënd të jetë më i madh se frika jote!

Lëre besimin tënd të jetë më i madh se frika jote!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top