FB

December 14, 2021 | 8:00

THËNIE / Lërini të gjitha dështimet e vitit të kaluar të jenë udhërrëfyesi juaj më i mirë në Vitin e Ri!

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top