Thënie

November 12, 2020 | 8:00

THËNIE / Liria e të qenit i vërtetë

Jeta është një libër i shkëlqyer me shumë kapituj dhe çdo ditë mund të mësojmë një prej tyre. Na pëlqen të eksplorojmë aspekte të panjohura të jetës. Ne nuk jemi perfekt dhe nuk presim përsosmëri nga ata që na rrethojnë dhe njerëzit që rastësisht i njohim. Kërkojmë vetëm një gjë. Të jesh i vërtetë. Ne i duam ata dhe për ta do të bëjmë gjithçka për t’i parë të buzëqeshin. Për të tjerët që “fshihen” në gënjeshtër nuk mund të bëjmë asgjë. Sepse ne thjeshtë kemi kuptuar që e vërteta “i lëndon” dhe fatkeqësisht ata nuk e kanë kuptuar se si e vërteta sjell LIRINË…

download

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top