Thënie

January 6, 2021 | 8:00

THËNIE / Më telefono kur të mundesh, kur të dëshirosh, por jo si dikush që ndihet i detyruar ta bëjë këtë!

Më telefono kur mundesh, kur të dëshirosh, por jo si dikush që ndihet i detyruar ta bëjë këtë. Nuk do të ishte mirë as për mua dhe as për ju. Ndonjëherë filloj të imagjinoj se sa e mrekullueshme do të ishte sikur të më telefononit vetëm sepse po, thjesht si dikush i cili i etur, shkoi të pinte një gotë ujë, por tashmë e di se do të kërkonte shumë, me mua nuk duhet të shtiresh kurrë si i etur, kur nuk je.                                                                                   José Saramago

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top