FB

April 5, 2021 | 8:00

THËNIE / Mënyra më e mirë për të qëndruar në marrëdhënien tuaj është të mbani të tjerët larg marrëdhënies tuaj

“Mënyra më e mirë për të qëndruar në marrëdhënien tuaj është të mbani të tjerët larg marrëdhënies tuaj” – Carlos Wallace

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top