FB

May 30, 2022 | 7:00

THËNIE / Mënyra se si qëndroni në momentet e errëta të jetës, të bën artist

Arti del nga varfëria!

Nuk është çështje etike. Është çështje optike… Për mua arti nuk është një profesion. Një grua që ka pesë fëmijë, nuk ka burrë, pastron shkallët dhe megjithatë nxjerr një tas me ujë për të pastrehët ose të shikon dhe të thotë “mirëmëngjes”, për mua ajo është artiste. Artist nuk bëhesh kur kap mikrofonin, penelin apo stilolapsin.

Mënyra se si e trajton të shëmtuarën, e metabolizon dhe e kthen si mirësi apo si dritë, mënyra se si qëndroni në momentet e errëta të jetës, për mua të bën artist, pavarësisht profesionit…

 

Përgatiti Esmeralda Birçaj, Eksperte e shëndetit mendor

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top