Thënie

November 10, 2020 | 8:00

THËNIE / Mësojini fëmijët që…

Kur fëmijët jetojnë në një atmosferë miqësore, ata mësojnë se bota është një vend miqësor dhe i kënaqshëm për të jetuar.

download

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top