Thënie

October 27, 2020 | 8:00

THËNIE / Mësojini vajzat tuaja të jenë të forta dhe të guximshme

Mësojini vajzat tuaja të jenë të forta dhe të guximshme, me të gjitha dobësitë e tyre. Shpjegojuni atyre se ato kurrë nuk duhet ta fshehin thelbin e tyre të vërtetë sepse në të fshihet bukuria e vërtetë.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top