Thënie

October 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Mësuesit janë njerëzit kyç, të cilët ndihmojnë që të shfaqen potencialet e secilit nxënës

Mësuesit janë njerëzit kyç, të cilët motivojnë, ndihmojnë dhe sfidojnë në mënyrë që të shfaqen potencialet e secilit nxënës. Ata besojnë tek studentët përpara se këta të fundit të kenë krijuar besim tek vetja e tyre.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top