Thënie

September 4, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos lejoni që dashuria juaj të zbehet

Mos lejoni që dashuria juaj të zbehet. Mos u mbështetni në të gjithë peshën e jetës së përditshme.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top