FB

November 20, 2021 | 8:00

THËNIE / Mos u pengoni nga vetja në veprimet tuaja. Për të rritur vetëvlerësimin, bëni çdo ditë një hap të vogël drejt qëllimit tuaj

Ndoshta kohët e fundit jeni fokusuar shumë në qëllimin më të rëndësishëm që dëshironi të arrini. Në këto raste mendja mund të hyjë në lojë duke ju penguar dhe duke ju bërë të besoni se nuk jeni në lartësinë e sfidës me të cilën do të dëshironit të përballeni.

Mos u pengoni nga vetja në veprimet tuaja. Për të rritur vetëvlerësimin, bëni çdo ditë një hap të vogël drejt qëllimit tuaj.

14

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top