Thënie

August 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos u shqetëso për numrat…

 “Mos u shqetëso për numrat. Të ndihmosh dikë gjithnjë duhet t’ia nisësh nga personat që qëndrojnë pranë teje.”

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top