FB

March 2, 2024 | 5:00

THËNIE / “Mos u shqetësoni për njerëzit nga e kaluara juaj, ka një arsye që ata nuk janë në të ardhmen tuaj.”

“Mos u shqetësoni për njerëzit nga e kaluara juaj, ka një arsye që ata nuk janë në të ardhmen tuaj.”

– Paulo Coelho

diell

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top