Thënie

August 13, 2020 | 8:00

THËNIE / Ndikimi i njerëzve negativë mund të na shkatërrojë jetën

Edhe pse shpesh nuk jemi të vetëdijshëm, ndikimi i njerëzve negativë që na rrethojnë, mund të na shkatërrojë jetën. Këta persona shkatërrojnë paqen dhe vetëvlerësimin tonë.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top