FB

December 20, 2021 | 8:00

THËNIE / Nëna ime më mësoi gjithçka që di, që jam dhe që dua të jem. Por, harroi më të rëndësishmen, nuk më mësoi si të jetoja pa të!

Nëna ime më mësoi gjithçka që di, që jam dhe që dua të jem. Por ajo harroi të më mësonte më të rëndësishmen. Nuk më mësoi si të jetoja pa të!

 

02

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top