FB

January 11, 2022 | 8:00

THËNIE / Nëse je nënë përmes ndërhyrjes cezariane, je më e fortë se sa mendon. Ji krenare!

Cezariani është i vetmi operacion në të cilin hapen pesë shtresa të indeve dhe nëna pritet të ngrihet gjashtë orë më vonë, duke marrë përgjegjësinë për një person tjetër, pa përmendur kontraktimet intensive të mitrës, produkt i stimulimit të gjëndrave të gjirit, çlirimit të oksitocinës… etj.

Nëse je nënë përmes ndërhyrjes cezariane, je më e fortë se sa mendon. Ji krenare!

 

00

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top