FB

September 4, 2021 | 8:00

THËNIE / Një baba i vërtetë është i përkushtuar të jetë pasqyra e fëmijëve të tij dhe i mëson ata se si duhet t’i trajtojnë njerëzit

Një baba i vërtetë është i përkushtuar të jetë pasqyra e fëmijëve të tij dhe i mëson ata se si duhet t’i trajtojnë njerëzit, shpjegon se si funksionon jeta dhe marrëdhëniet dhe sa e rëndësishme është të jesh gjithmonë mirënjohës për njerëzit që kanë në jetën e tyre, të mirët dhe të këqijtë, sepse të gjithë u japin mësime të vlefshme.

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top