FB

March 10, 2021 | 8:00

THËNIE / Një burrë që martohet me një grua për ta edukuar, bie viktimë e së njëjtit mashtrim si gruaja që martohet me një burrë për ta reformuar atë

“Një burrë që martohet me një grua për ta edukuar, bie viktimë e së njëjtit mashtrim si gruaja që martohet me një burrë për ta reformuar atë”.

Elbert Hubbard, shkrimtar amerikan, artist, filozof

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top