Thënie

June 12, 2020 | 8:00

THËNIE / Një grua e dashuruar ka dy sy të dritësuar

“Dashuria është e fshehta më e madhe e bukurisë së gjithçkaje. Të duash dhe të të duan. Një grua e dashuruar ka dy sy të dritësuar”.

Joan Collins

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top