Thënie

May 25, 2020 | 8:00

THËNIE / Një prind i zgjuar

“Një prind i zgjuar lejon që fëmijët të bëjnë gabime. Është mirë që një herë në kaq kohë ‘të digjen’ pak gishtat”.  

Gandhi

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top