FB

December 25, 2021 | 8:00

THËNIE / Njerëzimi është një familje e madhe, e pamasë. Kjo vërtetohet nga ajo që ndiejmë në zemrat tona në Krishtlindje

“Njerëzimi është një familje e madhe, e pamasë. Kjo vërtetohet nga ajo që ndiejmë në zemrat tona në Krishtlindje.”

 l

Papa Gjoni XXIII

 

 

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top