FB

May 13, 2022 | 7:00

THËNIE / Njerëzit më të lumtur nuk kanë më të mirën nga gjithçka. Ata thjesht bëjnë më të mirën nga gjithçka që kanë

Njerëzit më të lumtur nuk kanë më të mirën nga gjithçka. Ata thjesht bëjnë më të mirën nga gjithçka që kanë.
 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top