FB

February 20, 2021 | 8:00

THËNIE / Njeriu ka nevojë për vështirësi: janë të nevojshme për shëndetin

Njeriu ka nevojë për vështirësi: janë të nevojshme për shëndetin.

Carl Gustav Jung

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top