FB

January 8, 2022 | 8:00

THËNIE / Nuk është i fortë ai që ka muskuj. Forca e vërtetë qëndron te shpirti që di të përballojë sfidat pa u larguar!

Nuk është i fortë ai që ka muskuj. Forca e vërtetë qëndron te shpirti që di të përballojë sfidat pa u larguar, tek ai që është i aftë t’i largohet gjërave që e dëmtojnë e që nuk bëjnë më për të.

 

02

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top