FB

April 14, 2022 | 7:00

THËNIE / “Pa e kuptuar, ata kishin shtrënguar duart dhe dëgjonin në heshtje. Secili nga të dy e dinte që tjetri ndiente të njëjtën gjë: gëzimi i gjetjes së një shoku”

“Pa e kuptuar, ata kishin shtrënguar duart dhe dëgjonin në heshtje. Secili nga të dy e dinte që tjetri ndiente të njëjtën gjë: gëzimi i gjetjes së një shoku.” Michael Ende

 

01

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top