FB

December 23, 2021 | 8:00

THËNIE / Për Krishtlindjen është koha e traditës

Për Krishtlindjen është koha e traditës.

Traditat që kujtojnë, kujtimet e çmuara nëpër vite, ngjashmëria e të gjithëve.

 

Helen Lowrie Marshall

 

06

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top