FB

April 12, 2022 | 7:00

THËNIE / “Përsa nuk vlerësoni veten, nuk vlerësoni kohën tuaj. Përsa nuk vlerësoni kohën tuaj, nuk do të bëni asgjë për të”

“Përsa nuk vlerësoni veten, nuk vlerësoni kohën tuaj. Përsa nuk vlerësoni kohën tuaj, nuk do të bëni asgjë për të”.

M Scott Peck

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top