Thënie

January 12, 2021 | 8:00

THËNIE / Qenia njerëzore është vetë energjia, valët, figurat, ritmet…

“Energjia lëviz në valë, valët lëvizin në figura, figurat lëvizin në ritme.

Qenia njerëzore është vetë ajo, energjia, valët, figurat, ritmet … asgjë më shumë, asgjë më pak.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top