Thënie

February 10, 2021 | 8:00

THËNIE / Sa herë që një grua shoqërohet me një burrë, pak bukuri përhapet në të gjithë universin!

Sa herë që një grua shoqërohet me një burrë, pak bukuri përhapet në të gjithë universin. Kështu lindin yjet, planetët dhe galaktikat. Dhe mos shkoni të kontrolloni në Google, sepse as Google nuk e di. Kështu është!

Duhet të jetojmë më shumë me këto emocione, nga këto antibiotikë për shpirtin pa asnjë kosto.

Bëni një takim, ruani një poezi në xhepin tuaj, bëhuni e bukur!

Apo ndoshta do të ishte me vend të thuash “ndjehu” bukur.

A. Faber

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top