FB

February 2, 2021 | 8:00

THËNIE/ Sekreti i jetës, të dish të duash veten

Të dashurohesh çdo ditë është të zgjedhësh të thuash një gjë të mirë në vend të dhjetë gjërave që nuk janë në rregull.

Do të thotë të zgjedhësh të shohësh në sy dhe të dashurosh sot, më shumë se dje.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top