FB

February 3, 2021 | 8:00

THËNIE/ Të dashurohesh çdo ditë

Të dashurohesh çdo ditë do të thotë të mbledhësh farat e gëzimit autentik, të atyre që nuk kalojnë, të atyre që mbushin ditët me ngjyra, të atyre që janë një dritë në zemër.

Të dashurohesh me mrekullitë e jetës si të vëzhgosh qiellin me shenja të mrekullueshme dhe të paparashikueshme…

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top