FB

May 20, 2022 | 7:00

THËNIE / Të gjithë kanë problemet dhe vështirësitë e tyre. Ruani humanizmin tuaj, tregoni durim dhe mirësi!

 

Çdo person që takoni mbart historinë e tij, plagët e veta. Të gjithë kanë problemet dhe vështirësitë e tyre – dhe le të mos duken me shikimin e parë. Ruani humanizmin tuaj. Tregoni durim, mirësi, kuptim. Janë të njëjtat gjëra që duhet t’i tregoni edhe vetes. Jepuni atyre një kompliment! Vini re disa nga pikat e tyre të forta dhe i vini në dukje ato. Bëj një bisedë të mirë. Nuk do të jeni të varfër kështu. Është pasuria juaj. Është një kujtesë për veten se ju keni njerëzi, keni fuqi, ju numëroni. Është kundërhelmi i ankimit dhe mjerimit mendor. Kjo është mënyra se si ju bëni një ndryshim në cilësinë e jetës suaj dhe në jetët që prekni me praninë tuaj.

 

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top