FB

August 5, 2022 | 7:00

THËNIE / Të imagjinosh është të jesh pranë përjetësisë, është energjia që stimulon vetë-shërimin nga shqetësimi

Të imagjinosh është të jesh pranë përjetësisë, është energjia që stimulon vetë-shërimin nga shqetësimi

 

Dr. Raffaele Morelli, Psikiatër dhe Psikoterapist

 

o

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top